Ho Ho Ho online subtitrat in romana

Comedie, Dramă, Familie - 101 minute
Rating:
6/10
6
Ho Ho Ho 2009 Online Subtitrat Romana

Informații film

  • Data lansarii: 20 nov., 2009
  • Gen: Comedie, Dramă, Familie

Descriere Ho Ho Ho (2009)

Ho Ho Ho 2009 film online românesc.

 

Circumstanțele s-au dezvoltat în jurul personajului principal al filmului Ho-Ho-Ho 2009, fiind fiul unei mame iubitoare. Acesta nu primește darul la care a visat și la care s-a gândit. Pur și simplu nu se putea dobândi fizic. Situația este agravată de faptul că tatăl fiului ei i-a abandonat și nici măcar nu încearcă să o ajute. Moș Crăciun nu a putut să apară la locul stabilit, dar le-a cerut să vină la centrul comercial. Acolo, mama protagonistului plănuiește să-i cumpere orice cadou pe care îl alege. Dar, odată ajuns în mall, băiatul se rătăcește. În acest timp mama lui era ocupată să vorbească cu tehnicienii de la serviciul auto. Cu toate acestea, personajul principal întâlnește o fată țigănească. Acesta află despre o bandă de hoți care, schimbându-și hainele, intenționează să jefuiască un magazin de bijuterii.

Intră aici pentru mai multe categorii de filme online hd gratis subtitrate în română: https://filmeonline-hd.com/toate-filmele/ (Filme vechi și filme noi)
Click aici pentru a accesa pagina oficială IMBD a acestui film.
Player Gratuit Vezi gratuit Ho Ho Ho 2009 film românesc. Pe acest site găsești o mulțime de filme fără reclame enervante.cu subtitrare, tradus în română.

Recenzii ( 0 )

Lasă un răspuns

Filme online hd subtitrate în română 1980 - 2019 și 2020 recomandate:

x
Sari la bara de unelte