Hanna online subtitrat in romana

Acțiune, Dramă, Thriller - 111 minute
Rating:
6.8/10
6.8

Informații film

  • Data lansarii: 08 mart., 2011
  • Gen: Acțiune, Dramă, Thriller

Descriere Hanna (2011)

Hanna 2011 online subtitrat în română HD.

Hanna 2011 este un thriller de acțiune regizat de Joe Wright. Filmul o are pe Saoirse Ronan ca personaj principal. O fată crescută în pustia nordului Finlandei de tatăl ei, un fost agent CIA, care o antrenează ca asasin.

Adolescenta de cincisprezece ani locuiește cu tatăl ei, Erik, în nordul Finlandei. În mod unic, are puterea, rezistența și abilitățile unui soldat. De la vârsta de doi ani, Hanna a fost instruită de Erik, pentru a fi un asasin priceput. El o învață lupta corp la corp și o exercită în tragerea la țintă. Trăind o viață diferită de orice alt adolescent, educația și pregătirea ei au fost orientate spre a o face asasinul perfect.

Punctul de cotitură în adolescența ei este unul ascuțit, trimisă în lume de tatăl ei într-o misiune. Hanna călătorește prin Europa în timp ce eludează agenții trimiși de către agentul nemilos, Marissa Wiegler. Pe măsură ce se apropie de ținta sa finală, Hanna se confruntă cu revelații uimitoare. Află despre existența ei și întrebări neașteptate.

Erik a antrenat-o pe Hanna cu intenția că o va ucide pe Marissa. Într-o noapte, Hanna îi spune lui Erik că este „pregătită” să facă față dușmanilor lor. Erik emite un semnal radio care alertează CIA cu privire la prezența lor. Deși o avertizează pe Hanna că o confruntare cu Marissa va fi fatală pentru ea aceasta nu renunță.

Hanna este capturată de forțele speciale și dusă într-un complex CIA subteran. Marissa suspectă trimite pe cineva pentru a o interoga pe Hanna. În timp ce vorbește cu dublul agent, Hanna începe să plângă și o îmbrățișează strâns, ceea ce îi face pe răpitori să fie neliniștiți. Ei trimit gardieni în celula ei pentru a o seda.

Intră aici pentru mai multe categorii de filme online hd gratis subtitrate în română: https://filmeonline-hd.com/toate-filmele/ (Filme vechi și filme noi)
Player Gratuit Hanna 2011 film online HD cu subtitrare, tradus în română.

Click aici pentru a accesa pagina oficială IMBD a acestui film.

Trailer Oficial Hanna 2011

trailers
x

Trailer Hanna 2011

Acțiune, Dramă, Thriller

Recenzii ( 0 )

Lasă un răspuns

Filme online hd subtitrate în română 1980 - 2019 și 2020 recomandate:

x
Sari la bara de unelte