Greenland 2020 online subtitrat in romana

Acțiune, Dramă, Thriller - 120 minute
Rating:
6.4/10
6.4
Greenland 2020 Film Online Subtitrat Română HD

Informații film

  • Data lansarii: 07 aug., 2020
  • Gen: Acțiune, Dramă, Thriller

Descriere Greenland 2020 (2020)

Greenland 2020 online subtitrat în română HD.

Greenland 2020 online subtitrat în română HD. Personajele principale din Greenland 2020 sunt un cuplu căsătorit și fiul lor. Aceștia luptă pentru supraviețuire în timpul unei catastrofe globale. Un meteorit care lovește Pământul amenință să distrugă aproape întreaga umanitate în zilele următoare. Ei speră să se refugieze într-un buncăr subteran din Groenlanda. Scoțianul Josh Garrity este inginer civil cu sediul în Atlanta, Georgia. Josh are o relație tensionată cu soția sa înstrăinată Allison, cu care își cresc fiul, Nathan.

Bărbatul încearcă să repare totul și să facă pace cu soția sa, așa că organizează o petrecere acasă: Garrity invită vecinii și prietenii să urmărească împreună căderea unei noi comete. Ajuns la magazin pentru cumpărături, Josh este martor la un fenomen ciudat: cerul este plin de avioane militare. El primește în mod neașteptat un telefon ciudat: o voce necunoscută la telefon îl anunță că familia lui Garrity a fost aleasă pentru a fi salvată. Lui Josh și familiei sale i se oferă să vină într-o bază închisă, de unde un avion special îi va duce în siguranță. Neînțelegând ce se întâmplă, omul se întoarce acasă, unde află adevărul teribil: cometa Clark s-a dovedit a fi mai periculoasă decât presupuseseră oamenii de știință și riscă să distrugă aproape întreaga planetă.

 

Click aici pentru mai multe categorii de filme online hd gratis subtitrate în română, traduse (Filme vechi și filme noi).

 

Vizionează gratis Greenland 2020 film online HD, dublat în română.
Player gratuit Greenland 2020 cu subtitrare, tradus în română.

 

Click aici pentru a accesa pagina oficială IMBD a acestui film.

Trailer Oficial Greenland 2020 2020

trailers
x
Greenland 2020 Film Online Subtitrat Română HD

Trailer Greenland 2020

Acțiune, Dramă, Thriller

Recenzii ( 0 )

Lasă un răspuns

Filme online hd subtitrate în română 1980 - 2019 și 2020 recomandate:

x
Sari la bara de unelte