Fear of Rain online subtitrat in romana

Dramă, Groază, Thriller - 92 minute
Rating:
0/10
0
Fear of Rain 2021 Online Subtitrat Romana

Informații film

  • Data lansarii: 12 feb., 2021
  • Gen: Dramă, Groază, Thriller

Descriere Fear of Rain (2021)

Fear of Rain 2021 online subtitrat în română HD.

Fear of Rain 2021 ne spune despre o adolescentă diagnosticată cu schizofrenie. Aceasta trebuie să se lupte în mod constant cu realitatea, dacă ceea ce vede sau aude este sau nu realitate sau un simptom al bolii sale mintale. Cu toate acestea, când începe să vadă imagini deranjante din magazinul de lângă casa, devine convinsă că halucinațiile au o legătură cu realitatea și că casa păstrează un secret teribil. Ea începe să suspecteze că vecinul ei a răpit un copil.

Singura persoană care o crede este Caleb – un băiat pe care nici măcar nu este sigur că există. Părinții ei încearcă să o asigure că ceea ce vede este în mintea ei, așa că apelează la un nou coleg de clasă fermecător numit Caleb pentru ajutor.

Trailerul este o colecție înfiorătoare adecvată a imaginilor îngrozitoare. Nimeni nu crede că evenimentele s-au întâmplat cu adevărat, iar imaginile haotice devin mai intense de acolo. Rain recunoaște cu ușurință că ceea ce trece ar putea fi mai degrabă o manifestare a propriei creații decât realitatea reală. Frica de versiunea admisibilă fantastică a schizofreniei. Rain este totuși o premisă convingătoare pentru un thriller în care tot ceea ce vedem este în mod constant sub semnul întrebării.
Fear of Rain este un film thriller psihologic american scris și regizat de Castille Landon și alții.

Este programat să fie lansat în Statele Unite pe 12 februarie 2021, de către Lionsgate.
 Filmarea principală a început în aprilie 2019 în Tampa, Florida și St. Petersburg, Florida. În noiembrie 2019, s-a anunțat că filmul era în post-producție.

Intră aici pentru mai multe categorii de filme online hd gratis subtitrate în română: https://filmeonline-hd.com/toate-filmele/ (Filme vechi și filme noi)

Player-ul pentru Fear of Rain 2021 film online HD cu subtitrare, tradus în română nu este gata. Te rugăm să verifici periodic această pagină. Îl vom adăuga imediat ce va fi finalizat.

Click aici pentru a accesa pagina oficială IMBD a acestui film.

Trailer Oficial Fear of Rain 2021

trailers
x
Fear of Rain 2021 Online Subtitrat Romana

Trailer Fear of Rain 2021

Dramă, Groază, Thriller

Recenzii ( 0 )

Lasă un răspuns

Filme online hd subtitrate în română 1980 - 2019 și 2020 recomandate:

x
Sari la bara de unelte