Dune online subtitrat in romana

Aventură, Dramă, SF -
Rating:
0/10
0

Informații film

  • Data lansarii: 01 oct., 2021
  • Gen: Aventură, Dramă, SF

Descriere Dune (2021)

Dune 2021 online subtitrat în română HD.

Planeta deșertului Arrakis devine punctul central al tuturor intrigilor galactice din Dune 2021. Aici se extrage cea mai valoroasă substanță a universului – condimentul misterios. Cu ajutorul lui se fac tranziții interstelare ultra-rapide. Reunește întreaga umanitate inteligentă într-un singur imperiu spațial. Fără substanța prețioasă, orice mișcare va înceta. Marea civilizație a lui Dune se va cufunda inevitabil într-o amorțeală moartă.

În viitorul îndepărtat al umanității, ducele Leto Atreides acceptă administrarea periculoasei planete de deșert Arrakis. Fiind cunoscută și sub numele de Dune, singura sursă a celei mai valoroase substanțe din univers. Medicamentul extinde viața umană, asigură o supraomenire, și face posibilă călătoria mai rapidă decât lumina. Leto preia controlul asupra exploatării miniere a condimentelor, care este periculoasă datorită prezenței viermilor gigantici.

Warner Bros. a anunțat în decembrie 2020. Că, la fel ca pentru toate celelalte filme planificate pentru 2021, Dune va fi transmis pe serviciul HBO Max. Pentru o perioadă de o lună, după care filmul va fi eliminat până la perioada normală de lansare.  Un model similar de lansare pe care Warner Bros. l-a folosit pentru Wonder Woman 1984. Dune nu va avea șansa de a performa financiar pentru a fi viabilă.  Iar pirateria va triumfa în cele din urmă. Mai mult de trei ani imaginea și sunetul filmului au fost proiectate meticulos pentru a fi văzute în cinematografe.

Filmările au început pe 18 martie 2019, la studiourile de film Origo din Budapesta, Ungaria. Și au avut loc și în Wadi Rum, în Iordania. Prima parte a filmului, care are loc pe planeta Caladan, a fost filmată în Stadlandet, în Norvegia. Filmul a fost filmat și în Abu Dhabi, care au format un fundal cheie al planetei Arrakis. Filmările primare au fost finalizate în iulie 2019. Filmări suplimentare au avut loc la Budapesta în august 2020.

Intră aici pentru mai multe categorii de filme online hd gratis subtitrate în română: https://filmeonline-hd.com/toate-filmele/ (Filme vechi și filme noi)
Player Gratuit Dune 2021 film online HD cu subtitrare, tradus în română.

Click aici pentru a accesa pagina oficială IMBD a acestui film.

Recenzii ( 0 )

Lasă un răspuns

x
Sari la bara de unelte