Cruella online subtitrat in romana

Comedie, Crimă -
Rating:
0/10
0
Cruella 2021 Film Online Subtitrat Română HD

Informații film

  • Data lansarii: 24 nov., 2021
  • Gen: Comedie, Crimă

Descriere Cruella (2021)

Cruella 2021 online subtitrat în română HD.

Cruella 2021 este un film american de comedie criminală bazat pe personajul Cruella de Vil. Acesta este introdus în romanul lui Dodie Smith din 1956 The Hundred and One Dalmatians și în filmul de animație Walt Disney din 1961 One Hundred and One Dalmatians. Filmul este regizat de Craig Gillespie, dintr-un scenariu scris de Aline Brosh McKenna și alții.

 Ca personaj titular este Emma Stone, alături de Emma Thompson, Joel Fry, Paul Walter Hauser și Mark Strong în rolurile secundare.

În Londra din anii 1970, tânăra creatoare de modă Estella de Vil devine obsedată de pielea câinilor, în special dalmațieniș. Până când mai apoi devine în cele din urmă o legendă nemiloasă și terifiantă cunoscută sub numele de Cruella.

Emma Thompson în mai 2019, s-a alăturat distribuției drept Baroneasă, descrisă drept „un antagonist al lui Cruella”. Nicole Kidman, Charlize Theron, Julianne Moore și Demi Moore au fost, de asemenea, luate în considerare pentru rol, în timp ce Dev Patel a fost considerat pentru rolul lui Roger Dearly. În aceeași lună, Tony McNamara și Dana Fox au fost angajați pentru a scrie versiunea recentă a scenariului.

În timpul expoziției D23 din august 2019, s-a dezvăluit că filmările pentru Cruella începuse deja.La acest eveniment este dezvăluită prima imagine oficială a filmului cu Stone în rolul Cruella de Vil cu trei dalmațieni adulți pe lesă. Hauser în rolul lui Horace și Fry în rolul Jasper a fost, de asemenea, dezvăluită în timpul evenimentului. Mark Strong în septembrie 2019, Emily Beecham și Kirby Howell-Baptiste au fost distribuiți ca Boris, Anita și, respectiv, Tabitha. Filmările au fost încheiate în noiembrie 2019.

Intră aici pentru mai multe categorii de filme online hd gratis subtitrate în română: https://filmeonline-hd.com/toate-filmele/ (Filme vechi și filme noi)
Player-ul pentru Cruella 2021 film online HD cu subtitrare, tradus în română nu este gata. Te rugăm să verifici periodic această pagină. Îl vom adăuga imediat ce va fi finalizat.

Click aici pentru a accesa pagina oficială IMBD a acestui film.

Recenzii ( 0 )

Lasă un răspuns

Filme online hd subtitrate în română 1980 - 2019 și 2020 recomandate:

x
Sari la bara de unelte