Christmas in Boston online subtitrat in romana

Comedie, Romantic - 90 minute
Rating:
6.2/10
6.2
Christmas in Boston 2005 Online Subtitrat Romana

Informații film

  • Data lansarii: 14 dec., 2005
  • Gen: Comedie, Romantic

Descriere Christmas in Boston (2005)

Christmas in Boston 2005 online subtitrat în română HD.(Întâlnire cu surprize 2005)

Personajele principale din Christmas in Boston 2005 sunt Gina și Seth. Un film frumos de urmărit acasă, dacă vrei doar ceva romantic și simplu. Întorși la școală, aceștia sunt în căutare de prieteni. Exact așa a început această poveste incredibilă.

Au trecut anii, iar tinerii încă își trimiteau scrisori între ei ca înainte. Deși, nu se vedeau niciodată și nici măcar nu vorbeau la telefon. Cu o îngrijorare specială au păstrat toate scrisorile și fotografiile celor mai bune momente ale lor.

Au avut încredere unul în celălalt în cele mai intime secrete. Fiecare scrisoare s-a încheiat cu fraza: „Ne vom întâlni sub lună”. În prezent, 13 ani mai târziu, cei doi încă își mai scriu unul altuia dar nu s-au întâlnit.

Ea este jurnalistă în timp ce el este inventator de jucării. Dar ambii fiind nesiguri cu cine sunt, au decis să nu schimbe numerele de telefon. Când au discutat despre schimbul de fotografii ale celuilalt, au trimis fotografii cu cei mai buni prieteni ai lor. Prietenii erau Ellen și Matt, dându-se drept ei înșiși fără să le spună.

Un eveniment major care s-a întâmplat în viața lor a fost că amândoi s-au îndrăgostit unul de celălalt.

Dar fără să recunoască unul din ei măcar. O oportunitate să se vadă apare atunci când este organizată o convenție a producătorilor de jucării în Boston. Cei doi decid să se întâlnească, dar singura problema este că nu știu cum arată celălalt. Făcând schimb comun de poze în care sunt prieteni de a-i lor care arată mai bine.

Christmas in Boston 2005 este un film de Crăciun. O comedie-romantică americano-canadian de televiziune din 2005 regizat de Neill Fearnley. Rolurile principale au fost interpretate de actorii Marla Sokoloff și Patrick J. Adams.

Acesta a fost difuzat pentru prima oară în Statele Unite la 14 decembrie 2005 pe canalul ABC Family. Prezentat în cadrul emisiunii de programe de Crăciun 25 Days of Christmas. Christmas in Boston 2005 este cunoscut în unele țări ca “Instant Message”.

Intră aici pentru mai multe categorii de filme online hd gratis subtitrate în română: https://filmeonline-hd.com/toate-filmele/ (Filme vechi și filme noi)
Player Gratuit Christmas in Boston 2005 film online HD cu subtitrare, tradus în română.

Click aici pentru a accesa pagina oficială IMBD a acestui film.

Recenzii ( 0 )

Lasă un răspuns

Filme online hd subtitrate în română 1980 - 2019 și 2020 recomandate:

x
Sari la bara de unelte