Chori Chori Chupke Chupke online subtitrat in romana

Comedie, Dramă, Muzical - 160 minute
Rating:
5.4/10
5.4
Chori Chori Chupke Chupke 2001 Online Subtitrat

Informații film

  • Data lansarii: 09 mart., 2001
  • Gen: Comedie, Dramă, Muzical

Descriere Chori Chori Chupke Chupke (2001)

Chori Chori Chupke Chupke 2001 online subtitrat în română HD.(Mamă cu orice preţ 2001)

În cinematografia Indiană apare Chori Chori Chupke Chupke 2001 un film de dramă romantică. Regia lui Abbas – Mustan, cu Salman Khan, Rani Mukerji și Preity Zinta în rolurile principale. Muzica este compusă de Anu Malik, iar versurile sunt scrise de Sameer.

Filmul ne spune povestea unui cuplu căsătorit care angajează o tânără prostituată ca mamă surogat. A generat controverse în timpul lansării sale pentru că s-a ocupat de problema tabu a nașterii surogate din India.

Trebuia să aibă premiera în decembrie 2000, dar a fost întârziată cu câteva luni. Deoarece producătorul Nazim Rizvi și finanțatorul Bharat Shah au fost arestați. Biroul Central de Investigații a confiscat amprentele filmului cu suspiciunea că producția a fost finanțată de Chhota Shakeel din Mumbai lumea interlopă.

  Acesta fost lansat în martie 2001 pentru un public larg și a obținut un succes comercial, devenind unul dintre filmele cu cele mai mari încasări din 2001 în India. Laudele critice s-au îndreptat către performanța lui Zinta ca mamă-prostituată transformată.

Raj și Priya, care provin din familii indiene înstărite, se întâlnesc la o nuntă și se îndrăgostesc. La scurt timp după ce se căsătoresc, Priya rămâne însărcinată. Apoi la începutul sarcinii, Priya pierde sarcina și devine permanent infertilă. La sfatul doctorului Balraj Chopra, ei decid să caute o mamă surogat care să poarte copilul lui Raj și să ascundă infertilitatea lui Priya de familia sa conservatoare. Procesul de inseminare artificială ar putea fi dezvăluit în mass-media indiană datorită renumelui și poziției familiei în societate.

Cuplul este de acord că sarcina ar trebui realizată pe cale naturală dintre Raj și mama surogat. Raj o întâlnește pe Madhubala, o prostituată, care acceptă să-i poarte copilul lui Raj în schimbul banilor. După o îngrijire necesară și o transformare, Madhu o întâlnește pe Priya – care nu știe de trecutul lui Madhu – și cei trei pleacă în Elveția pentru a-și îndeplini planul în secret.
Intră aici pentru mai multe categorii de filme online hd gratis subtitrate în română: https://filmeonline-hd.com/toate-filmele/ (Filme vechi și filme noi)
Player Gratuit Chori Chori Chupke Chupke 2001 film online HD cu subtitrare, tradus în română.

Click aici pentru a accesa pagina oficială IMBD a acestui film.

Trailer Oficial Chori Chori Chupke Chupke 2001

trailers
x
Chori Chori Chupke Chupke 2001 Online Subtitrat

Trailer Chori Chori Chupke Chupke 2001

Comedie, Dramă, Muzical

Recenzii ( 0 )

Lasă un răspuns

Filme online hd subtitrate în română 1980 - 2019 și 2020 recomandate:

x
Sari la bara de unelte