Cherry online subtitrat in romana

Crimă, Dramă -
Rating:
0/10
0
Cherry 2021 Film Online Subtitrat Română HD

Informații film

  • Data lansarii: 26 feb., 2021
  • Gen: Crimă, Dramă

Descriere Cherry (2021)

Cherry 2021 online subtitrat în română HD.

Cherry 2021 este un film de dramă american, regizat de Anthony și Joe Russo, dintr-un scenariu de Angela Russo-Otstot și Jessica Goldberg. Este bazat pe romanul cu același nume de Nico Walker. Filmul îl are în rol principal pe Tom Holland. Acesta este un veteran al armatei care recurge la jefuirea băncilor pentru a-și susține dependența de opioide.

Medicul armatei Niko Walker s-a întors din Irak cu PTSD nediagnosticat. În încercarea de a face față amintirilor sale traumatice ale războiului, el începe să abuzeze de opiacee și, în cele din urmă, își asumă jefuirea băncilor pentru a-și menține dependența.

Cherry este programat să fie lansat în cinematografe pe 26 februarie 2021 și pe Apple TV + pe 12 martie 2021.

AGBO, compania de producție a lui Anthony și Joe Russo, a achiziționat drepturile de producție ale romanului în august 2018. Înlăturând ofertele de la Warner Bros., care ar fi avut ca regizor James Franco, și Sony, cu rușii regizați să dirijeze filmul. În martie 2019, Tom Holland a intrat în discuții pentru a juca în film. Ciara Bravo, Jack Reynor, Jeff Wahlberg, Kyle Harvey, Forrest Goodluck și Michael Gandolfini au fost adăugați în distribuție în octombrie. Pooch Hall va fi distribuit într-un rol nedezvăluit în decembrie.

 Filmările au fost inițial raportate pentru a începe la 15 iulie 2019. Cu toate acestea, filmările au început efectiv pe 8 octombrie 2019, în Cleveland Heights, Ohio și s-au încheiat în februarie 2020.

Potrivit fraților Russo, ediția pentru Cherry a avut loc mai devreme, deoarece a fost filmată pentru a le permite să vadă ce le lipsea și dacă au nevoie să „rescrie sau să reînregistreze” părți ale filmului.

Intră aici pentru mai multe categorii de filme online hd gratis subtitrate în română: https://filmeonline-hd.com/toate-filmele/ (Filme vechi și filme noi)

Player-ul pentru Cherry 2021 film online HD cu subtitrare, tradus în română nu este gata. Te rugăm să verifici periodic această pagină. Îl vom adăuga imediat ce va fi finalizat.

Click aici pentru a accesa pagina oficială IMBD a acestui film.

Trailer Oficial Cherry 2021

trailers
x
Cherry 2021 Film Online Subtitrat Română HD

Trailer Cherry 2021

Crimă, Dramă

Recenzii ( 0 )

Lasă un răspuns

Filme online hd subtitrate în română 1980 - 2019 și 2020 recomandate:

x
Sari la bara de unelte