Candyman online subtitrat in romana

Thriller, Groază -
Rating:
0/10
0
Candyman 2021 Film Online Subtitrat Română HD

Informații film

  • Data lansarii: 27 aug., 2021
  • Gen: Thriller, Groază

Descriere Candyman (2021)

Candyman 2021 online subtitrat în română HD.

După succesul cu Get Out și Us, Jordan Peele se întoarce din cu un alt film de groază Candyman 2021. Acțiunea se petrece în zilele noastre, la un deceniu după ce ultimul dintre turnurile Cabrini a fost dărâmat. Anthony și partenerul său se mută într-o mansardă din Cabrini acum gentrificată. O întâlnire întâmplătoare cu un bătrân exponat îl expune pe Anthony la adevărata poveste din spatele lui Candyman. În atelierul său el deschide, fără să știe, o ușă către un trecut complex. Își dezvăluie propria sănătate și dezlănțuie un val terifiant de violență.

Regizat de Nia DaCosta, această continuare a lui Candyman 1992 se află în același cartier din Chicago. Anthony McCoy și iubita sa de director de galerie de artă se mută în cartier, acum puternic gentrificată. Când cariera lui se oprește, McCoy primește o întâlnire întâmplătoare cu un bătrân din vecinătate. Acesta devine expus Candyman-ului, aducându-l înapoi la ani după ce a terorizat comunitatea pentru prima dată.

În septembrie 2018, s-a anunțat că Jordan Peele v-a produce o continuare a filmului din 1992 prin Monkeypaw Productions. Într-un interviu din 2018 acordat Nightmare on Film Street, Todd a declarat: „Că va fi atent și va săpa în întreaga structură rasială despre cine este Candyman și de ce a existat în prima locul. În noiembrie 2018, s-a confirmat că Peele va produce filmul cu Universal și MGM și va fi partener cu Win Rosenfeld pentru a co-produce filmul în timp ce Nia DaCosta s-a angajat ca regizor.

 Filmările urmau să înceapă la începutul anului 2019.

Filmul va servi ca o “continuare spirituală”, care va avea loc înapoi în noul gentrificat Cabrini Green, unde vechea dezvoltare a proiectelor de locuințe se afla la Chicago. Jonathan Glickman, de la MGM, a declarat că „povestea nu numai că va aduce venerație materialului sursă obsedant și strălucitor al lui Clive Barker”, ci „va aduce o nouă generație de fani”.

Intră aici pentru mai multe categorii de filme online hd gratis subtitrate în română: https://filmeonline-hd.com/toate-filmele/ (Filme vechi și filme noi)
Player-ul pentru Candyman 2021 film online HD cu subtitrare, tradus în română nu este gata. Te rugăm să verifici periodic această pagină. Îl vom adăuga imediat ce va fi finalizat.

Click aici pentru a accesa pagina oficială IMBD a acestui film.

Recenzii ( 0 )

Lasă un răspuns

Filme online hd subtitrate în română 1980 - 2019 și 2020 recomandate:

x
Sari la bara de unelte