Breaking News in Yuba County online subtitrat in romana

Comedie, Crimă, Dramă -
Rating:
0/10
0
Breaking News in Yuba County 2021 Subtitrat

Informații film

  • Data lansarii: 12 feb., 2021
  • Gen: Comedie, Crimă, Dramă

Descriere Breaking News in Yuba County (2021)

Breaking News in Yuba County 2021 online subtitrat în română HD.

Filmul Breaking News in Yuba County 2021 ne spune povestea unei soții suburbane subapreciată. După dispariția soțului, devine o celebritate locală în timp ce-și caută soțul la nivel de oraș în județul Yuba. Într-un efort de a-și prelungi faima nou descoperită, ea se împiedică de niște hărțuitori. În timp ce lumea ei se răstoarnă, o polițistă locală, sora ei vitregă reporterul local de știri, disperat de poveste și fratele bătut al soțului ei, ei toți și-au propus să descopere adevărul din spatele dispariției.

În octombrie 2018, s-a anunțat că Allison Janney și Laura Dern s-au alăturat distribuția filmului, cu Tate Taylor în regia unui scenariu de Amanda Idoko. Taylor, Jake Gyllenhaal, Riva Marker și Franklin Leonard vor servi ca producători. Vor fu sub bannerele lor NineStories și Wyolah Films, în timp ce studiourile AGC vor produce.
În mai 2019, Mila Kunis, Regina Hall, etc. și Keong Sim s-au alăturat distribuției filmului. Juliette Lewis, Ellen Barkin și Wanda Sykes sunt în negocieri avansate. Laura Dern a fost anterior la bord, dar a trebuit să renunțe la producția din motiv de programare. În iunie 2019, Dominic Burgess, Matthew Modine și Chris Lowell s-au alăturat distribuție filmului. Clifton Collins Jr. s-a alăturat distribuție filmului.

American International Pictures a dobândit drepturi de distribuție a filmului. După ce Metro-Goldwyn-Mayer a relansat studioul în acea lună ca etichetă pentru filmele pe care le vor achiziționa pentru lansări digitale și limitate la teatru.

Este programat să fie lansat pe 12 februarie 2021. Anterior era programat să fie lansat pe 29 ianuarie 2021.

Intră aici pentru mai multe categorii de filme online hd gratis subtitrate în română: https://filmeonline-hd.com/toate-filmele/ (Filme vechi și filme noi)

Player-ul pentru Breaking News in Yuba County 2021 film online HD cu subtitrare, tradus în română nu este gata. Te rugăm să verifici periodic această pagină. Îl vom adăuga imediat ce va fi finalizat.

Click aici pentru a accesa pagina oficială IMBD a acestui film.

Recenzii ( 0 )

Lasă un răspuns

Filme online hd subtitrate în română 1980 - 2019 și 2020 recomandate:

x
Sari la bara de unelte