BIOS online subtitrat in romana

Dramă, SF -
Rating:
0/10
0
BIOS 2021 Film Online Subtitrat Română HD

Informații film

  • Data lansarii: 13 aug., 2021
  • Gen: Dramă, SF

Descriere BIOS (2021)

BIOS 2021 online subtitrat în română HD.

BIOS 2021 este un film american de ficțiune științifico-fantastic cu Tom Hanks, scris de Craig Luck și Ivor Powell, regizat de Miguel Sapochnik. Drama post-apocaliptică îl urmărește pe ultimul om de pe Pământ, un inventator bolnav, numele Finch. Pe măsură ce se apropie de moarte, construiește un android pentru a-și proteja iubitul câine.

Acțiunea se petrece pe un Pământ post-apocaliptic. Un robot, construit pentru a proteja viața câinelui iubit al creatorului său pe moarte, află despre viață, dragoste, prietenie și ce înseamnă să fii om. Creatorul lui BIOS este Finch, un inginer robotizat și unul dintre puținii supraviețuitori ai evenimentului solar cataclismic care a lăsat o pustietate. Finch trăiește de zeci de ani într-un buncăr subteran alături de câinele său, Goodyear.

Cu toate acestea, Finch este bolnav terminal. Odată cu scurgerea timpului, el creează un robot pentru al supraveghea pe Goodyear. În timp ce trio-ul se angajează într-o călătorie periculoasă într-un vest american pustiu, Finch se străduiește să-și arate creația, bucuria și minunea a ceea ce înseamnă să fii viu. Învațî să devină suficient de uman pentru a avea grijă de Goodyear. Iar Goodyear însuși trebuie să învețe să accepte și să aibă încredere în noul său stăpân.

Filmul, de la Universal Pictures și Amblin Entertainment, a fost inițial programat pentru 16 aprilie 2021. A fost respins de patru luni și va fi deschis acum pe 13 august. „Bios” ia locul unui proiect Blumhouse Productions fără titlu.

„Bios” a fost regizat de Miguel Sapochnik, cel mai bine cunoscut pentru munca sa despre epopeea fantastică HBO „Game of Thrones”. Craig Luck a scris scenariul cu Ivor Powell. Distribuția include și Caleb Landry Jones, Samira Wiley și Skeet Ulrich.

Filmul este programat să fie lansat pe 13 august 2021, de către Universal Pictures.

Producția a avut loc în New Mexico, inclusiv în Albuquerque, Santa Fe, Shiprock, Los Lunas, Socorro și White Sands National Monument. Producția de film s-a încheiat în mai 2019.

Intră aici pentru mai multe categorii de filme online hd gratis subtitrate în română: https://filmeonline-hd.com/toate-filmele/ (Filme vechi și filme noi)

Player-ul pentru BIOS 2021 film online HD cu subtitrare, tradus în română nu este gata. Te rugăm să verifici periodic această pagină. Îl vom adăuga imediat ce va fi finalizat.

Click aici pentru a accesa pagina oficială IMBD a acestui film.

Recenzii ( 0 )

Lasă un răspuns

Filme online hd subtitrate în română 1980 - 2019 și 2020 recomandate:

x
Sari la bara de unelte