Back to the Outback online subtitrat in romana

Animație, Comedie -
Rating:
0/10
0
Back to the Outback 2021 Online Subtitrat

Informații film

  • Data lansarii: 24 nov., 2021
  • Gen: Animație, Comedie

Descriere Back to the Outback (2021)

Back to the Outback 2021 online subtitrat în română HD.

Filmul de comedie animat Netflix Back To The Outback va urma să fie lansat în toamna anului 2021. Comedia aventurilor marchează debuturile regizorale ale realizatorilor de film Clare Knight și Harry Cripps.

Este vorba de un grup de din cele mai mortale creaturi din Australia. Au obosit să fie închiși într-o casă de reptile în care oamenii îi privesc ca niște monștri. Aceștia pun la cale o evadare îndrăzneață din grădina zoologică. Au în plan plecarea în Outback, un loc unde se vor potrivi fiind judecați pentru solzii și colții lor.

Conducătorul grupului este Maddie, un șarpe otrăvitor cu o inimă de aur. Se leagă împreună cu o șopârlă Zoe, un păianjen păros iubitor Frank și un scorpion sensibil Nigel. Dar când dușmanul lor – Pretty Boy, un koala drăguț – se alătură în mod neașteptat evadării lor, Maddie și gașca nu au de ales decât să-l ia cu ei.

Daniela Mazzucato este producătoril principal, iar Akiva Goldsman și Greg Lessans, de Weed Road Pictures, au dezvoltat povestea cu Cripps, sunt producători executivi.

Muzica este de la Rupert Gregson-Williams, iar piesele vor fi de Tim Minchin. Animațiile și imaginile se datorează lui ReelFX.

Harry Cripps, scriitor-regizor, a adăugat: „Crescând în Australia, am petrecut mult timp în Munții Albaștri, care are multe tipuri diferite de șerpi și păianjeni și i-am preferat întotdeauna în fața animalelor drăguțe, așa că este un faceți un film în care eroii sunt aceste creaturi otrăvitoare, dar frumoase. Acest film este o scrisoare de dragoste către fauna sălbatică incredibil de diversă și unică ”.

Intră aici pentru mai multe categorii de filme online hd gratis subtitrate în română: https://filmeonline-hd.com/toate-filmele/ (Filme vechi și filme noi)

Player-ul pentru Back to the Outback 2021 film online HD cu subtitrare, tradus în română nu este gata. Te rugăm să verifici periodic această pagină. Îl vom adăuga imediat ce va fi finalizat.

Click aici pentru a accesa pagina oficială IMBD a acestui film.

Recenzii ( 0 )

Lasă un răspuns

Filme online hd subtitrate în română 1980 - 2019 și 2020 recomandate:

x
Sari la bara de unelte