Army of the Dead online subtitrat in romana online subtitrat in romana

Acțiune, Groază, SF -
Rating:
0/10
0
Army of the Dead 2021 Online Subtitrat

Informații film

  • Data lansarii: 16 sept., 2021
  • Gen: Acțiune, Groază, SF

Descriere Army of the Dead online subtitrat in romana (2021)

 Army of the Dead 2021 online subtitrat în română HD.

Army of the Dead 2021 online subtitrat este un film american de zombie regizat de Zack Snyder. În urma unui focar de zombi din Las Vegas, un grup de mercenari, se aventurează în zona de carantină.

Povestea filmului este despre un fost ofițer de poliție. Acesta reunește o echipă de mercenari pentru a pătrunde în oraș și a fura milioane de dolari din cazinouri. Adevăratul motiv pentru care face acest lucru este pentru că vrea să-și salveze fiica. Aceasta a plecat în oraș pentru a afla ce a cauzat izbucnirea. Dar și pentru a dovedi că guvernul Statelor Unite a fost implicat cumva.

După ce ruta lor de evacuare din oraș este distrusă, mercenarii trebuie să găsească o altă modalitate de a scăpa înainte ca orașul să fie șters de pe fața Pământului. Echipa trebuie să-și salveze membrii care au fost duși de zombi în cel mai mare cazinou din oraș unde impregnează femeile pe care le-au capturat.

Filmările principale au început pe 15 iulie 2019, în Los Angeles, California și Albuquerque, New Mexico. Acestea au avut loc și la hotelul închis Atlantic Club Casino din Atlantic City, New Jersey.

În film îi joacă Dave Bautista, Ella Purnell, Ana De La Reguera, Theo Rossi, Huma Qureshi, Omari Hardwick, Hiroyuki Sanada, Garret Dillahunt, Matthias Schweighöfer, Raúl Castillo, Nora Arnezeder, Samantha Win și Rich Cetrone.
Acesta va fi primul film al lui Zack Snyder după o pauză pentru a se concentra asupra familiei sale după moartea fiicei și pentru a colabora cu prevenirea sinuciderii și cauzele de conștientizare.

 Netflix a preluat proiectul de la Warner Bros. și a început filmările în vara anului 2019 cu un buget de până la 90 de milioane de dolari.

 

Intră aici pentru mai multe categorii de filme online hd gratis subtitrate în română: https://filmeonline-hd.com/toate-filmele/ (Filme vechi și filme noi)

 

Player-ul pentru Army of the Dead 2021 online subtitrat, tradus în română nu este gata.

Click aici pentru a accesa pagina oficială IMBD a acestui film.

Trailer Oficial Army of the Dead online subtitrat in romana 2021

trailers
x
Army of the Dead 2021 Online Subtitrat

Trailer Army of the Dead 2021

Acțiune, Groază, SF

Recenzii ( 0 )

Lasă un răspuns

x
Sari la bara de unelte