A Princess for Christmas online subtitrat in romana

Comedie, Dramă, Familie - 91 minute
Rating:
6.4/10
6.4
A Princess for Christmas 2011 Online Subtitrat

Informații film

  • Data lansarii: 03 dec., 2011
  • Gen: Comedie, Dramă, Familie

Descriere A Princess for Christmas (2011)

A Princess for Christmas 2011 online subtitrat în română HD.(Crăciunul la Castel 2011)

 

A Princess for Christmas 2011 ne dezvăluie o situație după un accident tragic. Acesta a luat brusc viața surorii și cumnatului, Julie Daly devine gardianul tinerilor ei nepoți Milo și Maddie. După aceea, totul în viața fetei începe să se schimbe. Ea este concediată de la slujbă și toate încercările de a deveni o mamă bună se termină într-un eșec complet. Mașina necesită reparații urgente, copiii capricioși și răutăcioși au făcut ca o duzină de bone să fugă de acasă. Într-o seară, un majordom englez apare la casa lui Julie, aducând o invitație de la bunicul copiilor, Edward. Nu a participat niciodată la viața nepoților săi. Dar acum a decis să-și corecteze greșeala. Acesta îi invită pe nepoții săi și pe Julie să-și petreacă Crăciunul la castel.

Intră aici pentru mai multe categorii de filme online hd gratis subtitrate în română: https://filmeonline-hd.com/toate-filmele/ (Filme vechi și filme noi)
Click aici pentru a accesa pagina oficială IMBD a acestui film.
Player Gratuit Vezi gratuit A Princess for Christmas 2011 online subtitrat în română. Pe acest site găsești o mulțime de filme fără reclame enervante.cu subtitrare, tradus în română.

Recenzii ( 0 )

Lasă un răspuns

Filme online hd subtitrate în română 1980 - 2019 și 2020 recomandate:

x
Sari la bara de unelte